18 Haziran 2014 Çarşamba

iPad Air 2′nin yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

Posted by Hüseyin Demirci  |  No comments

Apple’ın İphone 6′dan sonra şüphesiz en çok merak edilen ve çok konuşulan cihaz olan İpad Air 2′nin örnek tasarım fotoğrafları ortaya çıktı.


Apple’ın gelecek nesil İpad modeli Air 2′ye ait olduğu söylenen ön plan görselleri geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Bunun ardından,daha kapsamlı ve kesin görüntülerin ne zaman ortaya çıkacağı merak edilir olmuştu. Sonunda, İpad Air 2′nin örnek tasarım fotoğrafları sızdırıldı. İşte sızan o fotoğraflar:





Fotoğraflarda net bir şekilde görülen iPad Air 2′nin eski modellere benzer bir tasarıma sahip olacağı görülüyor. iPhone 5s’de de kullanılan Touch ID parmak izi okuyucu sensöre sahip tabletin ağırlığının ise 484,3 gram olacağı belirtiliyor. Touch ID’nin iPhone 6 ve yeni Retina iPad Mini’de de kullanılacağı söyleniyor. Metal bir kasası bulunan iPad Air 2′nin tahmini teknik özellikleri arasında 64 bit A8 işlemci, elektronik görüntü sabitleme özelliğine sahip 8 MP arka ve 5 MP ön kamera yer alıyor.


iPad Air 2′nin bu sonbaharda tanıtılması bekleniyor.



iPad Air 2′nin yeni fotoğrafları ortaya çıktı!

02:38 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 yorum:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner

Text Widget

Recent News

About Us

back to top